ODVOZ ŠUTA
064.1101371
★★★★★

odvoz šuta

Odvoz građevinskog šuta

Obavljamo odvoženje i odnošenje šuta i raznog građevinskog otpada na teriroriji celog Beograda i okoline.

Možete izabrati od opcija da unajmite samo kamion i da kompletan utovar obavite sami ili opcija da dođemo sa našim ljudstvom i sve obavimo mi bez vas.

Kapacitet vozila je 1 tona i time smo težinski ograničeni a količina džakova zavisi od njihove težine. Ako su teški oko 20 kg staće 50 kom, ako su teški oko 25kg staće oko 40 kom i td.

Šut treba biti u džakovima kako bi se lakše nosio i doneo do vozila a ne treba ga puniti preko pola kako bi svaki čovek ponaosob mogao sam da ga ponese.

Imamo džakove za šut

Imamo ljudstvo za utovar

064 -1101- 371

Radno vreme 08 - 17 h

odnošenje granja

Odvoz granja i zelenila

Pružamo uslugu odvoženja granja, trave, lišća, manjeg drveća, panjeva kao i drugog raznog biootpada.

Ne radimo sređivanje dvorišta u smislu, sadnja, košenje, okopavanje i sl. već kad izvršite kresanje, sečenje ili skupljanje taj otpad odnosimo na deponiju.

Radno vreme svim danima i vikendom od 08 - 17h. Dimenzije tovarnog prostora su 3m x 2m.

Trava, lišće i slični otpad mora biti u kesama ili džakovima. Imajte na umu obzirom da granje nije lepo složivo, što je sitnije sečeno više stane u isti prostor.

* Usluga odnošenja SE NAPLAĆUJE !!

Odvoz kabastog smeća i starog nameštaja

Pružamo uslugu odnošenja kabastog otpada i smeća. Praznimo podrume, šupe, garaže i dvorišta od raznih kabastih stvari, nameštaja, tehnike i drugog nepotrebnog otpada.

Odnosimo iskorišćenu ambalažu, raznu neispravnu tehniku, izgorele stvari posle požara kao i sve ostatke materijala posle gradnje ili renoviranja objekata.

Radno vreme svim danima kao i vikendom 08 - 17h. Dimenzije tovarnog prostora su 3m x 2m.

* NE VRŠIMO OTKUP stvari i nameštaja !!
odvoz kabastog smeća
odvoz tehnike
* OVE USLUGE SE NAPLAĆUJU !!

Odvoz neispravne tehnike

Obavljamo odvoz neispravne i rashodovane bele tehnike i drugih tehničkih uređaja kao i malih sitnih kućnih aparata. Možete izabrati opciju da unajmite samo kamion za odvoženje gde bi ste utovar obavili sami ili opciju da dođemo sa našim ljudstvom i kompletan utovar bez obzira na spratnost i postojanje lifta obavimo mi.

Tehnika koju odnosimo treba biti spremna za nošenje u smislu da bude ispražnjena od svakog sadržaja i da bude raskačena sa elektro ili vodovodne instalacije. Jedina obaveza sa vaše strane je da nam obezbedite parking mesto kako bi utovar protekao brže i jednostavnije ko god ga radio.

* Ne vršimo otkup tehnike i uređaja !!

Kontakt

INFO :

Tel. 064.1101371 Peđa
Mirijevski bulevar, Beograd

Odvoz šuta, granja i kabastog smeća Karaburma, Mirijevo, Višnjica